Sådan vælger du en feminin kjole, du kan spille golf i på en varm sommerdag

Kvinde i kjole og sneakers
Sådan vælger du en feminin kjole, du kan spille golf i på en varm sommerdag
Henrik Andersen
-
19/12/2023
-

Som kvinde kan det indimellem være svært at finde sportstøj, som både er praktisk og feminint. For selvom man måske elsker kjoler, bør man ikke behøve gå på kompromis med komfort eller bevægelsesfrihed.

Derfor får du i denne guide tips til, hvad du skal kigge efter, næste gang du er på jagt efter en kjole til at spille golf i på en varm sommerdag. 

Materialevalg

Hvis du spørger golfspillerne, som også spiller i fine, feminine kjoler, vil de formentligt være enige i, at materialevalget er afgørende, når du skal finde den rette kjole til sporten.

Du vil gerne have et let og åndbart materiale, der holder dig kølig og komfortabel i varmen. Bomuld og letvægtsstoffer som polyester og nylon er gode valg.

Disse materialer tillader luftcirkulation og hjælper med at absorbere sveden, så du kan holde dig tør og frisk under hele runden – også på en varm sommerdag.

Pasform og bevægelsesfrihed

Noget der er lige så vigtigt som materialevalget, er pasformen på kjolen. Når man skal bevæge sig, som man skal i golf, er det vigtigt, at man ikke føler sig begrænset og har bevægelsesfriheden til at svinge golfkøllen som normalt.

Her bør du kigge efter om kjolen er kåret løst omkring skuldrene og ærmerne, så du kan bevæge dig frit. Undgå generelt kjoler, der er for stramme eller begrænser din bevægelse både ved ben og arme.

Det kan også være en god idé at overveje et par indershorts under kjolen, så du ikke skal tænke over, om man kan se under kjolen, mens du spiller. Det kan nemlig også begrænse din bevægelighed ubevidst. 

Ærmer og skørtelængde

Hvis man spiller meget golf ude i solen, er det essentielt at vælge en kjole med passende ærmer og skørtelængde, så du kan beskytte dig selv mod skadelig uv-stråling.

Ærmerne bør være lange nok til at beskytte dine arme mod solens stråler, men stadig tillade luftcirkulation for at holde dig kølig. Et ærme, der når ned til albuen, er et godt valg. Skørtet bør være længere end knæet for at beskytte dine ben mod solen.

En midi-længde eller en stropkjole, der når til under knæet, er her ideel for mange. Uanset hvilken længde ærmer og skørt du vælger, kan du naturligvis ikke komme udenom at skulle supplere med et eller flere lag solcreme i løbet af dagen.

Med disse tips er du forhåbentligt bedre stillet, når du skal vælge den perfekte feminine kjole til at spille golf i. Husk at vælge et let og åndbart materiale, der giver dig bevægelsesfrihed, og sørg for at beskytte dig mod solens stråler med passende ærmer, skørtelængde og solcreme. 

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!